Sveriges Jordbruksarrendatorer

SJA har anställt en administratör/kommunikatör

Sveriges Jordbruksarrendatorer har anställt Madelene Svedin, Skövde, som ny kommunikatör/administratör. Madelene ersätter vår mångårige förtroendevalde och medarbetare Lars Jakobsson, Örebro. Tjänsten är bredare än den som Lars innehavt, då styrelsen i SJA har antagit en strategisk plan där föreningens fokus är att öka synligheten och på så sätt kunna attrahera fler medlemmar.

Madelene är 39 år, gift och har två barn. På fritiden ägnar hon sig åt barnens idrott och styrketräning samt löpning. Hon kommer närmast från en tjänst som administratör på Bilia i Skövde. Madelene har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap vid Mittuniversitetet i Sundsvall.

Madelene skall administrera föreningens inre liv och sköta den löpande kommunikationen i nära samarbete med styrelsen.

”- Jag är så glad över att få bli en del av organisationen och få bidra till en växande framtid. Min önskan är att få vara ett naturligt nav i hjulet där det ska vara enkelt att be om hjälp och komma med idéer, stort såväl som smått, för att tillsammans jobba mot bästa resultat”, säger Madelene Svedin.

”- Vi är väldigt nöjda med denna rekrytering” säger Carl-Fredrik Svederberg, vice ordförande i SJA och ansvarig i rekryteringsgruppen. ”Madelene kommer tillföra föreningen energi och hjälpa till att lyfta vårt varumärke samt bidra till vår synlighet på ett helt nytt sätt. Hon kommer också bidra till att bygga en robust intern struktur.”

Madelene tillträder sin tjänst den 1 oktober 2023.

Madelene Svedin pressinformation ny kommunikatör administratör

Frågor besvaras av:

Carl-Fredrik Svederberg
Vice ordförande, ansvarig i rekryteringsgruppen
070-343 18 19

Madelene Svedin
Administratör/kommunikatör
070-750 76 83